U bevindt zich hier: Home > De DOsibELS

De DOsibELS

 Heden 2018-2019

_______________________________________________

Aalex Vertommen is onze nieuwe koordirigente. Het koor repeteert elke donderdagavond van 20u.-22u. in het oud gemeentehuis in Averbode, naast de bib (uitgez. schoolvakanties en feestdagen). Wil je graag meedoen of eerst even komen proberen, het kan allemaal!  Iedereen welkom, zowel mannen als vrouwen (vanaf 14 jaar)!

Je kan ons contacteren via desintjansvrienden@gmail.com of klikken op de 'mail ons'-link die je onderaan de navigatiebalk (links van deze pagina) vindt.

2019 koor 1.jpg


2019 koor Aalex.jpg


 2019 Dosibels 3.jpg

2019 Dosibels 2.jpg

 

 Hoe het begon...

_______________________________________________

Eind 2011 besliste de fanfare van Averbode dat ze in 2012 een kersthappening zou organiseren. En, zoals dat gaat bij ons in Averbode, was dit een zaadje dat kiemde en kiemde totdat het volledige concept vorm kreeg.

Al snel was iedereen het er over eens dat het fijn zou zijn mocht er voor de gelegenheid een koor gevormd worden. Iedereen mocht meedoen, graag zingen was de enige vereiste. Els Mondelaers was ook onmiddellijk enthousiast om dit koor te gaan leiden.

 

Logo Dosibels

Na enkele oproepen in de lokale media ontvingen we op de eerste repetitie al een dertigtal zangers. Iedereen voelde meteen dat het klikte en het enthousiasme was niet te stuiten.

Op 15 december 2012 gaven ze hun eerste concert tijdens de kerst walk-in van onze muziekvereniging. En het gelegenheidskoor werd een echt koor, want de meerderheid van de zangers wou na de kersthappening gewoon doorgaan. De DOsibELS waren geboren!

Sinds het prille begin worden de DOsibELS tijdens hun optredens begeleid door gelegenheidsband The Belly Vibes.

Begin mei 2017 nam Els Mondelaers afscheid van De DOsibELS. Kristien Nijs was haar opvolgster.

 

 

 

Hier vindt u enkele youtubefilmpjes van onze optredens:

http://youtu.be/gg4k3yv4IYg

https://www.youtube.com/watch?v=9ZA_V_FSF3o

https://www.youtube.com/watch?v=HhP_i56pG8A

http://youtu.be/q4127XkkVtk

http://youtu.be/kEVWeFlTTOM

 Hoe leuk het er aan toe gaat tijdens onze (generale) repetities... kan u zien op dit filmpje.


 

 


NEWS! 

Nieuwe leden zijn steeds welkom op de repetities. De uren daarvan vind je hier.

---------------------------

De DOsibELS, het plezante koor uit Averbode dat ontstond binnen de schoot van de fanfare, heeft ondertussen zijn zesde verjaardag gevierd. Van een heel brede en gemengde groep zangers zijn we uitgegroeid tot een vaste kern van een vijfentwintigtal leden o.l. v. onze nieuwe dirigente Aalex Vertommen.

 

 

 

 
 
 

 

Powered by CMSimple_XH | Template by CMSimple_XH | (X)html | css | Login