U bevindt zich hier: Home > De vereniging

De vereniging

 

Muziekvereniging KF De Sint-Jansvrienden uit Averbode is niet enkel een fanfare. Tien jaar geleden besloot onze vereniging de kaart van de verjonging te trekken. Zonder aanvoer van nieuwe, jonge muzikanten, kan immers geen enkele muziekvereniging blijven bestaan.

 

We begonnen in 2009 met enkele kleine trommelaars. Er waren ook enkele jeugdmuzikanten die direct een instrument leerden spelen. Deze muzikanten spelen nu nog steeds mee met de jeugdband!

 

In 2013 begon onze vereniging terug met het geven van notenleer om tegemoet te komen aan de nood van enkele jongeren die de drempel naar de muziekschool te hoog vonden. De nood hieraan wordt elk jaar weer geëvalueerd en indien nodig kan op deze noden terug ingespeeld worden.

 

We kunnen zeggen dat onze vereniging bestaat uit drie grote groepen: de fanfare 'De Sint-Jansband' in de eerste plaats, de jeugdband 'The Elements' en het koor De DOsibELS. Ontdek deze verschillende groepen op hun individuele pagina's.

 

Submenu

NEWS! 

Nieuwe leden zijn steeds welkom op de repetities. Interesse, gelieve een mail te sturen naar desintjansvrienden@gmail.com en je ontvangt dan ons coronadraaiboek zodat we op een veilige manier kunnen musiceren! Repetitie-uren vind je hier.

---------------------------

 

Het koor de DosibEls repeteert op dinsdag van 20 to 22u. in de dorpskerk van Averbode of in zaal De Hemmekes in Zichem.

De jeugdband en fanfare repeteren vanaf 20 augustus elke vrijdagavond in de dorpskerk van Averbode. De jeugd van 18u.45 - 19u.45 en de fanfare van 20u. - 22u.


Corona-aanspreekpunt: Patricia Deckers          0495/79 48 38 of desintjansvrienden@gmail.com


 

 

 
 
 

 

Powered by CMSimple_XH | Template by CMSimple_XH | (X)html | css | Login