U bevindt zich hier: Home > De fanfare > Geschiedenis > Els Mondelaers

Els Mondelaers

 

Els Mondelaers begon de fanfare te dirigeren in 1999. Hiermee was de eerste vrouwelijke dirigente van de fanfare een feit. Ze was niet enkel vrouw, maar ook nog zeer jong. Toch kon zij de nodige discipline en respect afdwingen bij de muzikanten.

In 2007 moest zij noodgedwongen stoppen met dirigeren bij de fanfare. Haar professionele muziekcarrière als zangeres had zo'n sprong genomen dat zij dit niet meer kon combineren. Sam Vandeweyer nam het van haar over.

Toch bleef Els steeds met de muziekvereniging van Averbode verbonden. Haar vader Omer speelt er nu nog altijd bugel en door de jaren heen kwam zij nog vaak langs op fanfare-activiteiten. Van 2012 tot 2016 was zij terug dirigente van het koor De DOsibELS.

 

NEWS! 

Nieuwe leden zijn steeds welkom op de repetities. Interesse, gelieve een mail te sturen naar desintjansvrienden@gmail.com en je ontvangt dan ons coronadraaiboek zodat we op een veilige manier kunnen musiceren! Repetitie-uren vind je hier.

---------------------------

 

Het koor de DosibEls repeteert op dinsdag van 20 to 22u. in de dorpskerk van Averbode of in zaal De Hemmekes in Zichem.

De jeugdband en fanfare repeteren vanaf 20 augustus elke vrijdagavond in de dorpskerk van Averbode. De jeugd van 18u.45 - 19u.45 en de fanfare van 20u. - 22u.


Corona-aanspreekpunt: Patricia Deckers          0495/79 48 38 of desintjansvrienden@gmail.com


 

 

 
 
 

 

Powered by CMSimple_XH | Template by CMSimple_XH | (X)html | css | Login