U bevindt zich hier: Home > De fanfare > Geschiedenis > Els Mondelaers

Els Mondelaers

 

Els Mondelaers begon de fanfare te dirigeren in 1999. Hiermee was de eerste vrouwelijke dirigente van de fanfare een feit. Ze was niet enkel vrouw, maar ook nog zeer jong. Toch kon zij de nodige discipline en respect afdwingen bij de muzikanten.

In 2007 moest zij noodgedwongen stoppen met dirigeren bij de fanfare. Haar professionele muziekcarrière als zangeres had zo'n sprong genomen dat zij dit niet meer kon combineren. Sam Vandeweyer nam het van haar over.

Toch bleef Els steeds met de muziekvereniging van Averbode verbonden. Haar vader Omer speelt er nu nog altijd bugel en door de jaren heen kwam zij nog vaak langs op fanfare-activiteiten. Van 2012 tot 2016 was zij terug dirigente van het koor De DOsibELS.

 

NEWS! 

GEEN REPETITIES WEGENS CORONA.

Nieuwe leden zijn steeds welkom op de repetities. De uren daarvan vind je hier.

---------------------------

GEMENGD KOOR ZOEKT ENTHOUSIASTE DIRIGENT(m/v)

De DOsibELS, het plezante koor uit Averbode dat ontstond binnen de schoot van de fanfare, heeft ondertussen zijn achtste verjaardag gevierd. 

De DosibEls hebben een gevarieerd repertoire. Ons koor telt een 25-tal leden, muziekkennis is geen vereiste. Wij repeteren elke donderdagavond (uitgezonderd schoolvakanties) in het oud gemeentehuis van Averbode aan de Westelsebaan, naast de bibliotheek. Voor verdere informatie kan je mailen naar desintjansvrienden@gmail.com.

Grijp deze kans en WORD ONZE NIEUWE DIRIGENT(E)!


 

 

 
 
 

 

Powered by CMSimple_XH | Template by CMSimple_XH | (X)html | css | Login